تبلیغات
گریه شبانه (متن آهنگ، دانلود نرم افزار و بازی و آهنگ و دکلمه) - سرطان را قورت ندهید
گریه شبانه (متن آهنگ، دانلود نرم افزار و بازی و آهنگ و دکلمه)

سرطان را قورت ندهید

جمعه 1 بهمن 1395

نویسنده: ش ش | طبقه بندی:دانستنی های پزشکی، 

حتما شما هم تغییرات رنگ و بو و مزه را در مربا، آبغوره، میوه‌ها یا حتی غذاهای بسته‌بندی که در کارخانه‌ها تهیه می‌شوند، دیده‌اید. بعضی‌ها با برداشتن تنها قسمتی از مواد غذایی که تغییر رنگ داده‌اند، با خیال راحت از آن استفاده می‌کنند و بعضی‌ها وسواس به خرج می‌دهند و همه ظرف غذا یا میوه را به سطل زباله می‌اندازند. آیا این ‌مهمان‌های ناخوانده بدریخت و بدبو روی میوه‌ها یا غذاها ما را بیمار می‌کنند و آیا می‌توان تنها با جدا کردن قسمت آسیب دیده با خیال راحت از باقی مانده آن مصرف کنیم ؟ برای یافتن پاسخ این سوالات سراغ دکتر محمدحسین عزیزی، دکترای صنایع غذایی، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس رفتیم تا همه چیز را درباره کپک‌ها از زبان او برای‌تان بگوییم.



کپک‌ها کجا زندگی می‌کنند؟

 

کپک‌ها میکروارگانیسمی هستند که نسبت به انواع باکتری‌ها و مخمرها آب کمتری برای رشد نیاز دارند و به همین دلیل، بیشتر در مواد غذایی رشد می‌کنند. کپک‌ها انواع مختلفی دارند و متناسب با نوع هر ماده غذایی انواع‌شان تغییر می‌کند. هرکدام از آنها در دماهای متفاوتی رشد می‌کنند، مواد غذایی حتی در دمای یخچال هم از وجود کپک‌ها در امان نیستند و هرجایی ممکن است سروکله‌شان پیدا شود؛ بنابراین به محض آنکه شرایط برای‌شان فراهم شود رشد می‌کنند. به‌طور معمول کپک‌ها در محیط‌های مرطوب و تاریک بهتر رشد می‌کنند، اما امکان کپک زدن اغلب مواد غذایی حتی آنهایی که خشک هستند نیز وجود دارد.



کپک‌ها با سلامت‌تان چه می‌کند؟

 

کپک‌ها در زمان رشد و انجام متابولیسم‌شان، سموم زیاد و بیماری‌زایی ترشح می‌کنند که برخی از آنها به‌شدت بیماری‌زا و سمی هستند، البته تشخیص همه آنها به این سادگی‌ها نیست و به راحتی نمی‌توان براساس ظاهرشان قضاوت کرد. برای تشخیص دقیق نوع کپک‌ها و احتمال سمی بودن‌شان باید از تجهیزات آزمایشگاهی کمک گرفت. اما باید بدانید اغلب کپک‌هایی که در مواد غذایی رشد پیدا می‌کنند، سرطان‌زا هستند و مصرف سهل انگارانه آنها می‌تواند در درازمدت خطرناک باشد. اگر با خوردن کپک بیمار نشدید، تصور نکنید بدن‌تان قوی بوده و توانسته با مواد سمی مبارزه کند؛ درواقع علائم حاصل از بیماری‌ها و اختلال‌های ناشی از مصرف کپک‌ها به این زودی‌ها خودش را نشان نمی‌دهد و بعد از گذشت مدت زمانی، بیماری‌ها به صورت مزمن پدیدار می‌شوند و احتمال ابتلا به سرطان را به میزان قابل توجهی بالا می‌برند.

 

 

خطرناک‌ترین‌ها کدامند؟

 

خطرناک‌ترین نوع کپک‌ها در آجیل‌ خصوصا آجیل‌های روغنی که حاوی بادام زمینی‌اند رشد می‌کنند. حتما آجیل تازه بخرید و صرفا به جهت ارزان بودن آجیل و اینکه قرار است آن را در غذا مصرف کنید به خرید آجیل کهنه و بی‌کیفیت رضایت ندهید. موقع خرید به طعم، تازگی، رنگ و بوی آجیل‌ها دقت کنید تا سیاه یا سبز پررنگ نباشد و بو و طعم کهنگی ندهد. علاوه بر این، آجیل را از محل‌های معتبر و بسته‌بندی شده خریداری کنید تا خیال‌تان راحت باشد که در شرایط و دمای مناسب نگهداری شده‌اند. در خرید آجیل‌های بوداده نیز دقت بیشتری داشته باشید، مواد سمی با حرارت از بین نمی‌روند و در بافت خوراکی‌ها باقی می‌مانند، اما با بو دادن و اضافه کردن انواع ادویه‌جات تنها طعم بد و رنگ و بوی کهنگی آنها تا حد زیادی از بین می‌رود.

نظرات() 
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 03:18 ب.ظ
Howdy! This post could not be written any better! Reading through this post reminds
me of my good old room mate! He always kept talking about this.
I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read.
Thanks for sharing!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

← درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : ش ش

← لینکدونی

← طبقه بندی

← آرشیو

← لینکستان


احسان خواجه امیری
محمد اصفهانی
محسن یگانه
محسن چاوشی
بنیامین بهادری
مجید خراطها
وحید خراطها
فرزاد فرزین
محمد علیزاده
مانی رهنما
علیرضا افتخاری
رضا یزدانی
رضا صادقی
شادمهر عقیلی
معین
علی عبدالمالکی
هایده
حمیرا
سوسن
مهستی
مازیار فلاحی
تیتراژ سریال ها
همایون شجریان
محمدرضا شجریان
سیاوش قمیشی
ابی
ستار
رقص عربی
رقص ترکی
ندیم
نریمان
نیما مسیحا
طلیسچی
مجید یحیایی
مرتضی پاشایی
مهدی احمدوند
میثم ابراهیمی
مهدی یراحی
مجید اخشابی
محمدرضا گلزار
محمدرضا هدایتی

← آخرین پستها

← نویسندگان

← ابر برچسبها

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :